Уважаеми клиенти,

Моля, прочетете внимателно „Политика за защита на личните данни“ на „Карбон Консулт“ ЕООД за защита на личните данни, преди да ползвате услугите ни.  Бихме искали да Ви информираме, че предоставянето на лични данни на нашия уебсайт или в офиса на „Карбон Консулт“ ЕООД е напълно доброволно.
        

 Важно е да Ви информираме, че: Услугите предлагани от „Карбон Консулт“ ЕООД са предназначени само за пълнолетни лица навършили 18 год. Услуги НЕ се предоставят от „Карбон Консулт“ ЕООД на непълнолетни лица.

„Карбон Консулт“ ЕООД се ангажира да запази конфиденциалността на информацията за Вашите лични данни. Съхраняваме предоставената от Вас информация в обезопасена софтуерна среда. „Карбон Консулт“ ЕООД  НЕ събира данни за кредитни карти и други платежни инструменти!

  Посещавайки сайта ни, попълвайки и изпращайки ни формата за обратна връзка  или изпращайки ни имейл, Вие се съгласявате с „ Политика за защита на личните данни“   на  „Карбон Консулт“ ЕООД,  която е в съответствие с  Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR) за защита на личните данни и изрично потвърждавате, че я приемате.
   Посещавайки  сайта ни, попълвайки и изпращайки ни доброволно формата за обратна връзка  и изпращайки ни доброволно имейл, Вие изрично се съгласявате „Карбон Консулт“ ЕООД, като администратор, да обработва предоставените от Вас лични данни в съответствие с нормативната уредба за защита на личните данни.

„Карбон Консулт“ ЕООД пази Вашите лични данни в съответствие с Регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR) за защита на личните данни .