Карбон Консулт  е консултантска агенция, подпомагаща работата на бизнеса по тълкуване и правилно прилагане на законодателството в областите Екология, Климат, Околна среда.

Карбон Консулт ЕООД е водеща консултантска фирма в Европейската схема за търговия с емисии на парникови газове(EСТЕ).

Кои сме ние:images12

Карбон Консулт ЕООД, създава имидж и доверие в предлаганите услуги, свързани с устойчивото бъдеще, чрез умни инвестиции в екологията. Дейността ни се развива бързо и динамично и гарантира конкурентни цени и широка гама от продукти с помощта на мрежата от различни партньори, с които компанията работи успешно.
В екипа на Карбон Консулт, участват експерти с дългогодишен опит в администрацията, участвали в разработването на действащото към днешна дата законодателство, стратегии и енергийни пакети за периода до 2020 г.
С натрупания през годините опит, екипът и партньорите на Карбон Консулт  са доказали своята експертност, знания и коректност в историята на успешното обслужване на клиенти, като дружеството успява да се наложи като предпочитан партньор на индустриалните фирми .

Списъкът ни от клиенти включва индустриални фирми, с представителства у нас и в чужбина, който са участници в ЕСТЕ

Нашите предимства са:

• Широка гама от услуги, които предлагаме;
• Експертност и професионализъм на екипа;
• Индивидуален подход към нуждите на всеки клиент и гъвкавост при договорните отношения;
• Конкурентни цени .

Не се колебайте, може да ни включите в списъка с потенциални партньори, тъй като вярваме, че основата за изграждане на дълготрайно партньорство е човешкият фактор, поради което сме изградили екип от доказани експерти в екологията, професионалисти с натрупан опит в търговията, които ще Ви помогнат да изберете най-правилното решение и подход за действие!
Предлаганите от нас услуги са най-добрата комбинация от цени, адаптирани структурни продукти за вашите нужди и доверие в отношенията.

 

Handshake at meeting